Блог

Подарък за 8 март
23.02.2024 г.

Подарък за 8 март

8-ми март наближава, но имате ли какво да подарите на най-специалната жена във вашия живот? Търсите ли нещо, с което да я зарадвате и да и покажете колко много я цените, извън традиционното цвете и картичка за 8 март?
Детайли
TEDAN EVELYN отопление при деца
29.01.2024 г.

Безопасността на първо място: Пренебрегваният риск, при отоплението с конвектори в жилища с малки деца.

Наистина ли домът Ви е най-безопасно място за вашите деца? Традиционните конвектори, с тяхната висока температура на нагряване създават сериозен риск от случайни опарвания.  

Детайли
Как да стоплим банята
09.01.2024 г.

Как да стоплим банята

Сещате ли се за онова неприятно усещане сутрин в студената баня, ако не е само спомен, а реалност, имате нужда от промяна.

Знаете ли че, традиционно банята е най-студеното помещение във всеки дом. Лятото това може да е изключително ободряващо, но през зимата нещата съвсем не стоят по този начин.

Една студена баня може да саботира успешния старт на целия ден. Също така няма да ви предпази от образуване на мухъл, който е изключително вреден за здравето.

Ето защо ви предлагаме да се запознаете с най-практичния и бърз начин за постигане на топлинен комфорт в банята.
Детайли
Кога е Черен Петък 2023 ?
18.10.2023 г.

Кога е Черен Петък 2023 ?

Black Friday 2023 наближава и всички очакваме да направим най-добрата покупка. В този ден имаме възможност да напълним кошницата с по-хубави подаръци за празниците, да обзаведем дома си с нови уреди, с далеч по-малък бюджет.

Изненадващо обаче техника, като бойлери, конвектори, лири и отоплители за баня, все още не заемат челните позиции в списъците за пазаруване на Черен Петък.

Като експерти в отоплението Ви насърчаваме смело да направите своята покупка на Black Friday в eHaus, като Ви дадем няколко полезни съвета, с които да пазарувате уверено и да обзаведете домът си с комфорт.
 
Детайли
30.08.2023 г.

Твърдост на водата

Твърдата вода съдържа по-големи количества калциеви или магнезиеви соли, които при кристализация създават ...
Детайли
Предпазен клапан
29.08.2023 г.

Какво представлява предпазния клапан?

Предпазният клапан е едно от най-важните предпазни устройства за един бойлер. Той осигурява мярка за сигурност от свръхналягане. Основната функция на предпазния клапан е да контролира налягането.

Детайли
KlassA Tedan
17.02.2023 г.

 KlassA - серия електрически бойлер със сух нагревател

Eлектрически бойлери на TEDAN, серия KlassA, носят името си съвсем не случайно.  Наред с добрият дизайн KlassA притежава не едно техническо подобрение. Тези подобрения увеличават функционалността на уреда и осигуряват възможност за лесна профилактика и сервиз на бойлера.          
Детайли
Как се монтира бойлер
11.10.2022 г.

Как се монтира бойлер?

Паралелно с избора на бойлер, трябва да се подготвим и за монтажа на уреда след закупуването му. От особена важност е качественото монтиране на бойлера.
Детайли
Стъклокерамичен или емайлиран бойлер
21.09.2022 г.

СТЪКЛОКЕРАМИЧЕН ИЛИ ЕМАЙЛИРАН БОЙЛЕР – ИМА ЛИ РАЗЛИКА?

Изборът на бойлер е едно важно решение. Повечето хора избират, като се доверяват на препоръки на познати или съвети в магазина. За да бъде изборът Ви правилен и да удовлетвори реалните Ви нужди е необходимо, все пак да натрупате основни познания за продукта, които искате да купите. Така ще сте спокойни, че имате нужната информация, с която да избирате мъдро.
Детайли
Как да изберем подходящ електрически отоплител?
21.09.2022 г.

Как да изберем подходящ електрически отоплител?

Отоплителният сезон предстои съвсем скоро и е време да помислим на какъв тип отопление ще се спрем тази година. Един от най-предпочитаните варианти, е отопление с електрически конвектор. Той е толкова популярен, защото е много достъпен, лесен за употреба, както и  за монтаж. Всеки, който реши да избере отопление с електрически конвектори неминуемо стига до въпроса "Какъв конвектор да избера ?"Съвременните, модерни конвектори са създадени, така че да бъдат максимално енергоспестяващи, като значително намаляват разхода за отопление спрямо печки тип духалка. Друго голямо предимство на конвекторите е това, че не изсушават въздуха, идеални са за хора с дихателни проблеми и не създават течение.
Детайли
1
11.07.2022 г.

Защо е полезно да поддържаме по-ниска температура в домовете си?

Много от нас си представят идеално отопления дом, като място в което можем да бъдем с къси ръкави през зимата, но дали това е правилно?
За температурен комфорт смятаме достигната температура на помещението, при която не изпитваме жега или студ. Чувстваме се нормално.
Детайли
смяна на бойлер
05.07.2022 г.

Знаци, че е дошло време за смяна на бойлера

Бойлерът е един от най-необходимите уреди във всяко едно домакинство, когато то няма удобствата на ТЕЦ и съответно безкрайно количество топла вода. Правилната поддръжка на бойлера е необходимост, с която малко хора се сещат и занимават. А самият уред ни показва с начина си на работа, какво не е наред с него. Тук ще проследим няколко основни признака, че уредът ни има проблем...
Детайли