Блог

1
11.07.2022 г.

Защо е полезно да поддържаме по-ниска температура в домовете си?

Много от нас си представят идеално отопления дом, като място в което можем да бъдем с къси ръкави през зимата. Но дали това е правилно?
За температурен комфорт смятаме достигната температура на помещението, при която не изпитваме жега или студ. Чувстваме се нормално.
Детайли
1
05.07.2022 г.

Знаци, че е дошло време за смяна на бойлера

Бойлерът е един от най-необходимите уреди във всяко едно домакинство, когато то няма удобствата на ТЕЦ и съответно безкрайно количество топла вода. Правилната поддръжка на бойлера е необходимост, с която малко хора се сещат и занимават. А самият уред ни показва с начина си на работа, какво не е наред с него. Тук ще проследим няколко основни признака, че уредът ни има проблем...
Детайли
1
08.06.2022 г.

Предимства на електрическа лира за баня

Банята е едно от най-важните помещения във всеки дом. Това е мястото, което очакваме винаги да е приятно топло и комфортно. Когато не сме помислили на време за осигуряването на постоянна подходяща температура, започваме да усещаме бързо негативите от това забавено решение...
 
Детайли
1
01.06.2022 г.

Функция "Отворен прозорец"

Функция отворен прозорец е енергоспестяващ инструмент, с който разполагат почти всички продукти предлагани от eHaus.
Отоплителите снабдени със сензор за отворени прозорци намаляват рязко използваната електроенергия, при отчитане на отворена врата или прозорец.
Детайли