За нас

Векто България ЕООД е българска семейна компания, която е развила отлични партньорства с най-големите производители в Европа на  електроуреди за отопление и нагряване на вода. През 2016 година регистрира своята марка „eHaus“, под която продава електрически бойлери и конвектори.
Екипът, който събрахме е с богат опит в разработката, производството и продажбата на електрически водонагреватели и отоплители. Ние познаваме нуждите на българския пазар и предлагаме продукти със 100% европейско качество и гаранция, които да бъдат на най-добра цена.
Стараем се да предложим на клиентите ни специфична, широка продуктова гама от бойлери, изработени от неръждаема стомана по най-съвременната иновативна технология, която гарантира 10 години живот на продукта.
Всеки отделен продукт е внимателно подбран, за да бъде с отлично качество, гарантиран произход на вложените материали и на отделните компоненти, с максимален гаранционен срок, като предлагаме оптималното съотношение цена-качество.
За целта се работи с доказани производители цяла Европа. На всеки наш продукт можете да видите детайлно продуктово описание, произход и гаранция.

Корпоративна визия
Стратегията ни е да бъдем безспорен лидер на пазара и да удовлетворяваме нуждите на нашите клиенти. Ние:
  • Непрестанно развиваме продуктовата си гама;
  • Разработваме енергоспестяващи решения за дома;
  • Удовлетворяваме желанията на крайните потребители;
  • Създаваме екологично съобразни продукти;
  • Непрекъснато инвестираме в нови технологии, за да развиваме нашия бизнес и да подпомагаме местния бизнес;
  • Развиваме стратегии за устойчиво развитие на компанията;
  • Разполагаме с отлична сервизна мрежа в близо 50 града в страната.
Мисия
Нашата мисия е да предложим на българския пазар висококачествени европейски продукти на най-добра цена и максимална гаранция.

Фирмени ценности
Векто България ЕООД е иновативна семейна компания. Ние държим на нашите служители и постоянно инвестираме в тяхното обучение, за да сме сигурни, че те ще могат да Ви помогнат и да отговорят на всички Ваши въпроси. Ценим нашите клиенти и се вслушваме в техните съвети, стараем се максимално да удовлетворим нуждите им и да създадем доверени и дългосрочни отношения с тях.