Блог

Кога е Черен Петък 2023 ?
18.10.2023 г.

Кога е Черен Петък 2023 ?

Black Friday 2023 наближава и всички очакваме да направим най-добрата покупка. В този ден имаме възможност да напълним кошницата с по-хубави подаръци за празниците, да обзаведем дома си с нови уреди, с далеч по-малък бюджет.

Изненадващо обаче техника, като бойлери, конвектори, лири и отоплители за баня, все още не заемат челните позиции в списъците за пазаруване на Черен Петък.

Като експерти в отоплението Ви насърчаваме смело да направите своята покупка на Black Friday в eHaus, като Ви дадем няколко полезни съвета, с които да пазарувате уверено и да обзаведете домът си с комфорт.

Изборът на отоплителен уред зависи от Вашите нужди и предпочитания. Въпреки това има 5 основни неща, с които трябва да се съобразите преди да започнете пазаруването на Black Friday 2023. Ето ги и тях:
 
  • Проверете размерите на мястото, на което ще монтирате уреда.
Едно от най-важните неща е да сте наясно с пространството, с което разполагате, защото колкото и да Ви харесва един уред, ако той не е с подходящите размерите Вие няма да можете да го монтирате или ще го направите неправилно, което във времето ще даде своето негативно отражение. Този съвет прилагайте както при избора на бойлер, така и при избора на конвектор.

Най-важното при избора на бойлер
  • Преценете обема на бойлер според големината на вашето семейство.
Когато избирате бойлер, трябва да знаете, че компромис с обема, води до постоянно неудобство за цялото семейство. Добре избрания обем, Ви гарантира постоянно топла вода и енергоефективност на уреда. За да се ориентирате, кой  обем е подходящ за вашето семейство сме създали практична илюстрация.
 
  • Изберете правилния материал на бойлера според района, в който живеете
Емайлиран или неръждаем бойлер не е въпрос само на цена, но и на район в който живеете. Ако живеете в район с агресивна вода, то би било подходящо да не правите компромис и да изберете неръждаем водосъдържател, който да издържи дълго на предизвикателствата на средата, в която работи. За да откриете какъв тип е водата във вашия район се запознайте с картата на твърдостта на водата в България. Ако водата, при вас не е толкова агресивна и бюджета Ви е ограничен, емайлираните бойлери са подходящо решение.

Най-важното при избора на електрически отоплител.
  • Изберете мощността на конвектора, която да отговаря на помещението .
Отоплителните уреди предлагани от нас са с голямо разнообразие от модели и възможности. Преди всичко обаче е важно да изберем точната мощност за помещението, което ще отоплявате. Правилно избраната мощност, ще повиши топлинния комфорт и енергоефективността на конвектора. За да Ви помогнем сме създали безплатен калкулатор на мощността. Ако се затруднявате винаги можете да потърсите съвет от нашите експерти.
 
  • Ако търсите по-голяма енергоефективност се обърнете към акумулиращите уреди.
Акумулиращите печки са добре познато решение от миналото, което днес се превъплъщава в интелигентен уред с модерен дизайн, който да се впише в модерния дом. Акумулиращите уреди натрупват топлинна енергия на нискотарифен ток и я отдават през останалото време, за да реализирате икономия, без да жертвате комфорта си. Научете за възможностите на акумулиращите печки в нашата секция ЧЗВ или се консултирайте с нашите експерти.

На коя дата ще бъде Черен Петък в eHaus?

Следете ehaus.bg и ни последвайте във facebook страница, за да научите първи старта на кампанията.