Блог

TEDAN EVELYN отопление при деца
29.01.2024 г.

Безопасността на първо място: Пренебрегваният риск, при отоплението с конвектори в жилища с малки деца.

          Любопитството на децата е безгранично и те с охота опознават света, като наблюдават и докосват всичко около тях. Традиционните конвектори, загряват въздуха бързо и нажежават достатъчно повърхността, така че да причинят изгаряне.

          Подобен стандартен отоплител подлага на риск всяко любопитното дете. Идеята, че то може случайно да докосне отоплителя, колкото и да го наблюдавате се превръща в източник на постоянен стрес.

         Неподходящия подбрания електрически отоплител е източник на излишно психическо натоварване. Страхът от случайно опарване е постоянен и изисква непрестанна бдителност и ограничаване свободата на вашето дете, в свободното опознаване на света около него.

         Загърбете компромисите и осигурете безопасно отопление за вашето дете, с акумулиращ конвектор TEDAN Evelyn WiFi, с възможност за настройка на повърхностната температура. Той е създаден, за да отговори на нуждите на жилища с малки деца, училища, детски градини и други, в които има хора неспособни да осъзнаят риска, при досег с отоплително тяло.


 
  • Безопасни за докосване – нагласени да отдават с ниска повърхностна температура TEDAN Evelyn WiFi намалява риска от опарвания;
 
  • Сигурно управление -  възможност за заключване на клавиатурата, за предотвратяване на нежелано вмешателство;
 
  • Не само безопасен, но и енергоефективен – широки възможности за индивидуална настройка на работа, с дневен и седмичен програматор;
 
  • Отдалечен контрол и управление – настройвайте акумулиращия конвектор или група от конвектори TEDAN Evelyn WiFi (до 30бр.) едновременно, където и да се намирате.

         Преоткрийте спокойствието във вашия дом. Изберете TEDAN Evelyn WiFi,  конвектор с ниска повърхностна температура и осигурете комфорта и сигурността на вашето семейство, от които се нуждаят!