Партньори

Тедан ООД

Тедан ООД

Фирма “Тедан” е основана през  1998 година. От тогава до днес    тя предлага висококачествени уреди за Вашия уют на достъпна цена. Като, семейна компания с традиции, фирма “Тедан” високо   цени и държи на клиенти, служителите и партньори.
 С дългогодишния си опит са се специализирали  в дистрибуцията на висококачествени отоплителни уреди – радиатори, конвектори и бойлери. Сред продуктовата им гама са и висок клас кухненски мивки и съдове. Продуктите са иновативни, енергоспестяващи и произведени съобразно високите екологични изисквания на XXI век. Дистрибутираните от фирма “Тедан” стоки са с европейски произход и произведени от гарантирано качествени материали. Уредите са внимателно подбирани и тествани, за да се предложи на клиента идеалния баланс между цена – качество, както и възможно най-дълъг гаранционен срок. "Тедан" ООД успешно работи  с производители от Австрия, Германия, Норвегия, Испания, Италия и Сърбия.

 Фирма “Тедан” следи непрестанно новостите на световните пазари  в търсене на иновативни продукти сред други производители, с което желае да Ви предложим най-съвременните решения за дома. Изградена е ефективна дистрибуторска мрежа с над 200 партньори в цялата страна, а в над 53 града в страната предоставяме качествени сервизни услуги.