Отоплители за баня

Електрически отоплител за баня TEDAN Onsen Anthracite 750W

Код на продукта: OnsenA
до 11 кв.м. 750 W В 90 / Ш 40

Крайна цена с ДДС:

699.99 лв.
Цвят:  


9 години гаранция

Електрически отоплител за баня ONSEN притежава уникалната технология за отопление Dual-Therm, която отделя топлина, чрез конвекция и излъчване едновременно.
 
Корпусът е изработен от висококачествена стомана , върху която е нанесено епоксидно покритие. Специалната конструкция на корпуса, която подобрява топлообмена. Компактния уред със само 40 см ширина и 10 см дебелина може лесно да се монтира дори в най-малките бани. Той е практичен и ефективен: благодарение на своята мощност от 750 W и специализирана технология за нагряване, той може да се използва, като основен отоплител за вашата баня или като уред, осигурявайки ви винаги топли и сухи кърпи. Лесен е за използване, управлението е винаги на една ръка разстояние - просто и лесно за използване и спестявайки средства, когато не сте у дома. Благодарение на гъвкавата си електроника уреда се адаптира към личните ни навици. ONSEN е интелигентен, защото решава колко топлина ви е необходима, за да достигне необходимата температура, като се избягва ненужната загуба на енергия
Добре дошли в света на ONSEN, страхотният малък отоплител за баня , от който дори не сте подозирали, че имате нужда.

ONSEN загрява без вентилатор - идеален за страдащи от алергии и чувствителни към шум зони.
 
Електрическия отоплител ONSEN е модерен,  ултратънък уред, който допълва вашето ежедневие с ненадминат термален комфорт. Подходящо решение за малка или средно голяма баня, с богати възможности  за намаление на енергийните разходи.

Комфорт
Банята не е обикновено помещение. Tя може да се превърне във вашето специално място, в което да намирате спокойствие, релакс и презареждане, с най-новия отоплителен уред.

Добре дошли в света на ONSEN!

Името на отоплителя за баня ONSEN e вдъхновен от японски, което означава „гореща пролет“ , така японците наричат термалните си извори.

ONSEN не изсушава въздуха и отоплява с уникална технология Dual-Therm, като отделя топлина, чрез конвекция и излъчване едновременно. Конвекцията затопля банята с въздушен поток нагоре, а излъчването придава усещане за топла прегръдка, докато паралелно с това топли и суши вашите кърпи.

ONSEN се адаптира към ритъма ви на живот. Можете да нагласите уреда, да отдава постоянна и мека топлина, да затоплите бързо или да го програмирате, така че да пестите електроенергия, без да жертвате комфорта си.

Дизайн
Вдъхновен от модерният дизайн ONSEN Anthracite е практично решение за вашия дом. Освен за основен отоплителен уред, той може да бъде ефективно средство, с което винаги да се радвате на топли и сухи кърпи. Чудесно допълнение към система за подово отопление.

ONSEN е с ултратънък дизайн с дебелина 10см и компактни размери, който елегантно застава на всяка стена.

Електрическият отоплител може да се ползва, като основен източник на топлина във всяка малка и средно голяма баня, както и допълнение към една по-голяма отоплителна система.

Лесна система за управление с тъчскрийн контрол и LCD дисплей, допринасят за вашия комфорта и лекотата на употреба.

ONSEN разполага с две стойки за кърпи, с които ще допълвате усещането си за СПА.

Можете да изберете и Onsen White 750W в снежно бяло. 

Възможности
ONSEN e интелигентен уред, който сам определя колко топлина е нужна, за затопляне на помещението до желаните температурни нива, като избягва излишния разход на енергия.

ONSEN e икономичен отоплител за баня. ONSEN притежава много повече възможности. 

Пести енергия и осигурява нужния комфорт 24 часа, 7 дни в седмицата, тогава когато Ви е необходим. Седмичен програматор е на ваше разположение, за да настроите уреда, така че да отговаря на ритъма Ви на живот по дни и часове. 

100% ефективен, дори когато използвате стойките за кърпи. Отоплителната система ONSEN достига с 40% по-бързо до желаната температура, в сравнение с класическата лира за баня.

Можете да затоплите банята още по-бързо с функцията BOOST. 

Функцията „отворен прозорец“ предотвратява излишната загуба на енергия, като засича необичаен приток на студен въздух и преминава в режим против замръзване, за да намали консумацията на електричество.

Функцията „против замръзване“ прави електрическия отоплител подходящо решение за всяка вила или къща за гости.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. ONSEN e със защита IP24, което го прави идеален за монтаж в баня и мокри помещение.
Можете да сте спокойни в инвестицията си с гаранция от 9 години и сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от уреда си се уверете, че ще бъде извършен от квалифицирано лице.

Детайли:

ONSEN загрява без вентилатор - идеален за страдащи от алергии и чувствителни към шум зони.
 • Eлектрически нагревател с мощност 750W.
 • Специална конструкция от висококачествена стомана в тъмносив цвят, която не потъмнява с времето и подобрява топлообмена.
 • Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението.
 • Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление, прецизно управлява отоплителя с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 30% в сравнение със стандартните термостати.
 • Дневен и седмичен програматор.
 • Термостатът е програмиран да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл.
 • Вградена защита срещу прегряване.
 • Безшумен и икономичен.
 • Стилен дизайн.
 • Лесен монтаж.
 • BOOST функция.
 • Функция против замръзване, която поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия.
 • Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения.
 • LCD дисплей, поставен отпред за по-удобно управление.
 • Снабден със захранващ кабел.
 • Скоби за закрепване на стена.
Максимална мощност W 750
Термостат   електронен
Отопляема площ кв.м. до 11
Тегло kg 10
Височина cm 90
Ширина cm 40
Дълбочина cm 10
Монтаж   стенен
IP24   да
Цвят   антрацит
Гаранция години 9
EAN   8019250651025