Отоплители за баня

Електрически отоплител за баня TEDAN Onsen White 750W

Код на продукта: OnsenW
до 11 кв.м. 750 W В 90 / Ш 40

Крайна цена с ДДС:

559.99 лв.
Цвят:  


9 години гаранция
Електрически отоплител за баня ONSEN притежава уникалната технология за отопление Dual-Therm, която отделя топлина, чрез конвекция и излъчване едновременно.
 
Корпусът е изработен от висококачествена стомана , върху която е нанесено епоксидно покритие. Специалната конструкция на корпуса, която подобрява топлообмена. Компактния уред със само 40 см ширина и 10 см дебелина може лесно да се монтира дори в най-малките бани. Той е практичен и ефективен: благодарение на своята мощност от 750W и специализирана технология за нагряване, той може да се използва, като основен отоплител за вашата баня или като уред, осигурявайки ви винаги топли и сухи кърпи. 
Електрическия отоплител ONSEN е модерен,  ултратънък уред, който допълва вашето ежедневие с ненадминат термален комфорт. Подходящо решение за малка или средно голяма баня, с богати възможности  за намаление на енергийните разходи.

Комфорт
Банята не е обикновено помещение. Tя може да се превърне във вашето специално място, в което да намирате спокойствие, релакс и презареждане, с най-новия отоплителен уред.

Добре дошли в света на ONSEN!

Името на отоплителя за баня ONSEN e вдъхновен от японски, което означава „гореща пролет“, така японците наричат термалните си извори.

ONSEN не изсушава въздуха и отоплява с уникална технология Dual-Therm, като отделя топлина, чрез конвекция и излъчване едновременно. Конвекцията затопля банята с въздушен поток нагоре, а излъчването придава усещане за топла прегръдка, докато паралелно с това топли и суши вашите кърпи.

ONSEN се адаптира към ритъма Ви на живот. Можете да нагласите уреда, да отдава постоянна и мека топлина, да затоплите бързо или да го програмирате, така че да пестите електроенергия, без да жертвате комфорта си.

ONSEM работи без вентилатор. Безшумната работа на ONSEN допълва усещането Ви за комфорт в моментите на уединение.

Дизайн
Вдъхновен от модерният дизайн ONSEN е практично решение за вашия дом. Освен за основен отоплителен уред, той може да бъде ефективно средство, с което винаги да се радвате на топли и сухи кърпи. Чудесно допълнение към система за подово отопление.

ONSEN е с ултратънък дизайн с дебелина 10см и компактни размери, който елегантно застава на всяка стена.

Електрическият отоплител може да се ползва, като основен източник на топлина във всяка малка и средно голяма баня, както и допълнение към една по-голяма отоплителна система.

Лесна система за управление с тъчскрийн контрол и LCD дисплей, допринасят за вашия комфорта и лекотата на употреба.

ONSEN разполага с две стойки за кърпи, с които ще допълвате усещането си за СПА.

Можете да изберете и Onsen Anthracite 750W в тъмно сив цвят (антрацит). 

Възможности
ONSEN e интелигентен уред, който сам определя колко топлина е нужна, за затопляне на помещението до желаните температурни нива, като избягва излишния разход на енергия.

ONSEN е икономичен отоплител за баня. ONSEN притежава много повече възможности.

Пести енергия и осигурява нужния комфорт 24 часа, 7 дни в седмицата, тогава когато Ви е необходим. Дневен и седмичен програматор са на ваше разположение, за да настроите уреда, така че да отговаря на ритъма ви на живот.

100% ефективен, дори когато използвате стойките за кърпи. Отоплителната система ONSEN достига с  40% по-бързо до желаната температура, в сравнение с класическата лира за баня.

Можете да затоплите банята и още по-бързо с функцията BOOST. 

Функцията „отворен прозорец“ предотвратява излишната загуба на енергия, като засича необичаен приток на студен въздух и преминава в режим против замръзване, за да намали консумацията на електричество.

Функцията „против замръзване“ прави електрическия отоплител подходящо решение за всяка вила или къща за гости.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. ONSEN e със защита IP24, което го прави идеален за монтаж в баня и мокри помещение.
Можете да сте спокойни в инвестицията си с гаранция от 9 години и сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от уреда си се уверете, че ще бъде извършен от квалифицирано лице.

Детайли
ONSEN загрява без вентилатор - идеален за страдащи от алергии и чувствителни към шум зони.
 • Eлектрически нагревател с мощност 750W;
 • Специална конструкция от висококачествена стомана в бял цвят, която не потъмнява с времето и подобрява топлообмена;
 • Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението;
 • Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление, прецизно управлява отоплителя с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 30% в сравнение със стандартните термостати;
 • Дневен и седмичен програматор;
 • Термостатът е програмиран да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл;
 • Вградена защита срещу прегряване;
 • Безшумен и икономичен;
 • Стилен дизайн;
 • Лесен монтаж;
 • BOOST функция;
 • Функция против замръзване, която поддържа температура от 7± 3°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия;
 • Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения;
 • LCD екран, поставен отпред за по-удобно управление;
 • Снабден със захранващ кабел;
 • Скоби за закрепване на стена.
Максимална мощност W 750
Термостат   електронен
Отопляема площ кв.м. до 11
Тегло kg 10
Височина cm 90
Ширина cm 40
Дълбочина cm 10
Монтаж   стенен
IP24   да
Гаранция години 9
EAN   8019250651018