Електрически бойлери

Tedan

Електрически бойлер TEDAN Classic inox 80л, 3kW, вертикален

Код на продукта: 370755
80 литра 3000 W В 100.4 / ∅ 39.5

Крайна цена с ДДС:

599.99 лв.


10 години гаранция
 • Запазва водата чиста;
 • Бързо нагряване на водата;
 • Изчистен дизайн;
 • Лесен монтаж и профилактика


Tedan Classic inox 80л, 3kW, вертикален е електрически, неръждаем бойлер с класически дизайн,  който бързо достига желаната температура на водата и не изисква специфични настройки. Неръждаемата стомана, от която е изработен водосъдържателя запазва водата чиста. 

Комфорт
Гарантирайте си постоянен източник на топла вода с TEDAN Classic inox 80л, 3kW, вертикален, бързо с вградения нагревател от 3kW, с който значително се намалява времето за достигане на желаната температура . С обем от 80 литра доставя необходимото количество топла вода за нуждите на всяко семейство от 2-3 души, така че да не е необходимо да бързате, когато взимате душ. 

Таблица с препоръчителен капацитет спрямо броя на домакинството.

Дизайн
Класическия дизайн се вписва идеално във всеки дом. Семплото управление на уреда не изисква допълнителни умения за настройка и следене на показатели. Достатъчно е само да натиснете копчето за включване и уреда започва своята работа. Термометъра на бойлера Ви помага да следите готовността му за доставяне на топла вода.

Неръждаемият материал на водосъдържателя го прави устойчив, при работа с всякакъв вид вода (мека/твърда). Това удължава живота на уреда значително Неръждаемата стомана е неутрална, при контакт с вода и не променя нейният състав. В бойлера се намира и трикомпонентен магнезиев анод, който увеличава с до 50% живота на уреда и е с възможност за демонтаж и последваща подмяна.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Електрически бойлер TEDAN Classic inox 80л, 3kW, вертикален е придружен с възвратно изпускателен клапан, както и с два термостата, за допълнителна защита. Също така разполага с термостат, с настройка за поддържане на минимална температура на водата против замръзване. Това прави бойлера изключително подходящ за монтаж във вили или ваканционно жилище.

Бъдете спокойни и в бъдеще с гаранцията от 10 години, през които можете да разчитате на нашата сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от вашият уред се уверете, че ще бъде монтиран от квалифицирано лице. Стремете се да правите регулярна профилактика, така уреда ще запази своята най-добра производителност и качество на работа в годините на експлоатация.

Ако не сте сигурни кой модел да изберете, не се колебайте да се посъветвате с нашите специалисти тук.


Детайли:
 
 • Водосъдържател от висококачествена легирана неръждаема стомана с марка ЕN1.4401 с дебелина от 1,2 мм до 1,8 мм, изпитан на 12 Bar налягане.
 • Неръждаемата стомана, която влагаме в бойлерите Тедан е от доказани производители и с най-високо качество.
 • Термоизолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина от 25 до 49 мм (произведенa от Bayer - Германия).
 • Термостат със защита против замръзване (произведен от Thermowatt – Италия)
 • Максимална работна температура до 72°С.
 • Магнезиев анод с до 50% по-дълъг живот, който има възможност за демонтаж и последваща подмяна.
 • Елипсовиден фланец за постигане на по-висока нaдеждност и сигурност на уреда.
 • Клас на защита на водонагревателя IP: X4.
 • Диаметър на тръбите (ВИК) 1/2".