Блог

01.01.1970 г.

Идеи за коледни подаръци, за топла и уютна Коледа

С приближаването на Коледните празници напрежението около избора на най-добрият коледен подарък нараства. Бъдете оригинални и забравете за традиционните коледни подаръци, като зимни пуловери, чорапи и безлични подаръчни ваучери.
Не чакайте Дядо Коледа, вложете лично отношение и покажете грижа към най-близките си тази зима. Изненадайте ги с подарък, който ще им донесе уют и топлина, с уреди за отопление на дома. Подарък, който ще използват ежедневно и истински ще ценят през цялата година.

Ето и нашите идеи за коледни подаръци:
  1. Електрически радиатор Tedan Klima WiFi 2000W

TEDAN Klima

Чудесен семеен подарък, който позволява управление от разстояние.TEDAN Klima WiFi 2000W разполага със седмичен програматор, за да достави максимален комфорт и сензор за присъствие, за да намали разходите.
 
  1. Акумулиращ конвектор Tedan Evelyn WiFi 2000W

TEDAN Evelyn

Избирате подарък за семейство с деца, тогава Акумулиращ конвекторTEDAN Evelyn WiFi 2000W е вашият подарък за тях. Той ще излъчва мека топлина, без да изсушава въздуха излишно, без да вдига прах и алергени. Осигурява ежедневен комфорт и икономия посредством седмичен програматор и wi-fi управление.
  1. Eлектрическа лира за баня TEDAN Loren 500W

TEDAN Loren

Подарете топла баня на вашите близки с Eлектрическа лира за баня TEDAN Loren 500W. В бял цвят LOREN е подходяща за всеки интериор. TEDAN LOREN 500W  затопля банята, изсушава хавлиите и предпазва от влага. Само с натискането на един бутон доставя мечтания комфорта. Подходяща за всеки, който цени времето си и търси улеснение в ежедневието.


Декември е месец пълен с приятни изненади, ето защо и ehaus.bg, ще изненада с Коледни намаления на бойлери и конвектори. Следете ни, за да разберете първи старта на коледните предложения.