Отоплители за баня

Tedan

Електрически отоплител за баня TEDAN Icon White Wi Fi 750W

Код на продукта: iconW75wifi
до 12 кв.м. 750 W В 95 / Ш 45

Крайна цена с ДДС:

899.99 лв.Електрически вертикален отоплител ICON притежава уникалната технология за отопление Dual-Therm, която отделя топлина, чрез конвекция и излъчване едновременно. Корпусът е изработен от висококачествена стомана , върху която е нанесено епоксидно покритие. Специалната конструкция на корпуса, която подобрява топлообмена. Компактния уред със само 45 см ширина и 10 см дебелина може лесно да се монтира дори в най-тесните стай. Той е практичен и ефективен: благодарение на своята мощност от 750W и специализирана технология за нагряване. Новото приложение RADIALIGHT ви дава възможност да управлявате индивидуално всеки радиатор, да планирате работа на седмична база и да преглеждате статистиките за потреблението в реално време. Връзката между радиаторите и рутера на вашия дом е директна чрез Wi-Fi и затова няма да е необходимо да инсталирате допълнителни устройства. Пълен и прецизен контрол на комфорта на вашия дом, където и да се намирате, по възможно най-лесния начин, само с едно докосване на пръстите. Открийте новото поколение вертикални WiFi радиатори ICON.
Електрически отоплител за баня Tedan Icon Gray Wi Fi 750W допълва вашата баня с елегантен стил и несравним топлинен комфорт, който можете да управлявате където и да се намирате. Подходящо решение за всяко семейство, което иска да контролира разхода си на енергия, без да променя ритъма си на живот.

Комфорт

Отоплителната система Tedan Icon Gray Wi Fi 750W превръща всяка баня в мечта. Съчетава в себе си уникална технология за перфектна топлина и идеално топли кърпи.

Вградената „аmbient led light“ допълва с уникалната атмосфера всяко помещение. С яркост и тон на цвета, създава комфортно и равномерно ниво на светлината в пространството, в което да се насладите на моментите на уединение и да се освободите от стреса натрупан през деня.

Дори и в най-тихите моменти няма да усетите неговото присъствие. ICON отоплява, без вентилатор.

Радиаторът използва уникална технология Dual-Therm, като отделя топлина, чрез конвекция и инфрачервено излъчване едновременно. Конвекцията затопля банята с въздушен поток нагоре и настрани, а инфрачервеното отопление придава усещане за топла прегръдка. Успоредно с това Ви осигурява комфорта на топлите кърпи.

Постигнете постоянни икономии на енергия, без да жертвате комфорта си!
С вградения седмичен програматор ICON се адаптира към ритъма Ви на живот. Можете да нагласите уреда, да поддържа комфортна температура, да преминава в различни режими или просто да го управлявате в моментите ви на отсъствие.

За индивидуалните нуждите на всяко семейство ICON е подготвил няколко фабрично настроени програми, с които да се облекчи забързаното ви ежедневие и да достигате желани нива на енергийна икономия.

Освободете съзнанието си и не се тревожете за настройката на уреда, при всяко излизане от дома. Програмата „на работа“ е предвидена да преминава в режим ECO и понижава температурата с – 3,5°C, за да оптимизира вашите разходи във времето, когато сте на работа. За още по-голяма гъвкавост предварително зададения времеви период може да бъде адаптирана към вашия работен график.

За собствениците на вили и ваканционни жилища е създадена програмата „ваканция“, която използва освен ECO режим и такъв против замръзване. С тях уредът подготвя помещението за вашето пристигане и го предпазва от мухъл и влага по времето на отсъствие.

ICON е подходящ и за офис площи с режима си „OFFICE“. Той поддържа подходяща температура за работни пространства и офиси.

До всичко тези функции можете да достигате, където и да се намирате. Чрез специална апликация и Wi-Fi, Вие достигате до вашия "Умен Дом" и управлявате уреда според моментните си нужди. В случай, че разполагате с повече от един уред, можете да виждате, анализирате и сравнявате консумацията им индивидуално, за да предотвратите ненужни енергийни разходи.

ICON може да работи и без Wi-Fi. Той разполага с дигитален LCD дисплей, за лесно управление.

Дизайн

Вдъхновен от модерният дизайн TEDAN ICON е елегантен радиатор за вашия дом. Идеален отоплителен уред, за баня с размери между 5 - 9 кв.м. 

ICON е перфектна комбинация от отоплител, дизайнерска мебел, комфорт и енергоспестяване за вашата баня. С ширина от само 45см, той може да намери своето идеално място дори и в най тесните пространства. 

Електрическият отоплител може да се ползва, като основен източник на топлина във всяка малка и средно голяма баня, както и като допълнение към една по-голяма отоплителна система.

Вграден LCD дисплей, допринасят за вашия комфорта и лекотата на употреба.

ICON разполага с две стойки за кърпи, с които ще допълвате усещането си за СПА.

Пренесете стила на TEDAN ICON и във вашата дневна с TEDAN ICON White Wi-Fi.
TEDAN ICON e с разнообразие от мощности, опции и избор от два цвята (бяло и тъмно сиво), така че да можете да го поставите във всяко едно помещение- дневна, спалня, кухня, баня или дори закрита тераса.

Икономично отопление с TEDAN ICON

ICON e интелигентен уред, който сам определя колко топлина е нужна, за затопляне на помещението до желаните температурни нива, като избягва излишния разход на енергия.

ICON притежава много повече възможности. 

Пести енергия и осигурява нужния комфорт 24 часа, 7 дни в седмицата, тогава когато Ви е необходим. Седмичен програматор е на ваше разположение, за да настроите уреда, така че да отговаря на ритъма Ви на живот. 

Функцията „отворен прозорец“ предотвратява излишната загуба на енергия, като засича необичаен приток на студен въздух и преминава в режим против замръзване, за да намали консумацията на електричество.

Можете да следите изразходваната енергия от уреда за период от 24 часа или за последните 7 дни.  

Сигурност

Сигурността е наш основен приоритет. ICON e със защита IP24, което го прави идеален за монтаж в баня и мокри помещение.
Можете да заключите клавиатурата, за да предпазите уреда от нежелана промяна на настройките.
Бъдете спокойни в инвестицията си с гаранция от 9 години и сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика

ICON се монтира лесно и не изисква специална поддръжка.
За да получите най-доброто от уреда си се уверете, че ще бъде извършен от квалифицирано лице.

Комфорта в банята зависи от добре избраната мощност на отоплителя, която да отговаря на спецификите на помещението. За да Ви помогнем в избора сме създали безплатен калкулатор за изчисляване на мощността

Детайли:

ICON загрява без вентилатор – вертикален монтаж и въздуха излиза по продължение на уреда отстрани с посока напред. Подходящ за тесни и малки помещения, където няма място за уред с хоризонтален монтаж. Идеален за страдащи от алергии и чувствителни към шум зони.
 
 • Eлектрически нагревател с мощност 750W.
 • Вертикален монтаж, въздуха излиза отстрани и напред. Не опушва стена зад уреда.
 • Специална конструкция от висококачествена стомана в бял цвят, която не потъмнява с времето и подобрява топлообмена.
 • Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението.
 • Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление и Wi-Fi отдалечен контрол, прецизно управлява отоплителя с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 40% в сравнение със стандартните термостати.
 • Дневен и седмичен програматор.
 • Термостатът е програмиран да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл.
 • Защита от деца ( заключване на клавиатурата ).
 • Вградена защита срещу прегряване.
 • Безшумен и икономичен.
 • Отложен старт.
 • Стилен дизайн.
 • Лесен монтаж.
 • Функция против замръзване, която поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия.
 • Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения.
 • LCD екран, поставен отпред за по-удобно управление.
 • Снабден със захранващ кабел.
 • Скоби за закрепване на стена.
Максимална мощност W 750
Термостат   електронен
Отопляема площ кв.м. до 9
Тегло kg 7.9
Височина m 95
Ширина m 45
Дълбочина m 10.5
Монтаж   стенен
IP24   да
Гаранция години 9
EAN   8019250936030

Сходни продукти

ново
Електрически отоплител за баня Tedan Icon Wi Fi 750W до 12 кв.м. 750 W В 95 / Ш 45
Електрически отоплител за баня TEDAN Icon Gray Wi Fi 750W
899.99 лв.