Отоплители за баня

Tedan

Електрически отоплител за баня TEDAN Windy Visio 1800W

Код на продукта: TBWIN023
до 11 кв.м. 1800 W Ш 31.8 / В 57.8 /Д 11

Крайна цена с ДДС:

499.99 лв.
Цвят:  


9 години

Електрическа отоплител за баня WINDY, чрез иновативна технология, която допринася за уюта във Вашия дом. Уредът има специална конструкция на корпуса, която подобрява топлообмена. Компактният уред се окача директно на стената. Електронен термостат за прецизно управление и нагревател с мощност от 1800 W.
Бързозагряващ нагревателен елемент, който е с увеличена топлоотдаваща повърхност. За да се предотврати повреда на устройството по време на работа, отоплителят е защитен срещу пръски вода, чрез клас на защита IP24, а защитата от прегряване ще се погрижи за всичко останало относно Вашата безопасност.
Tedan Windy Visio 1800W e ултра тънък, електрически отоплител за баня, с вградено огледало и дигитално управление, с възможност за енергийни икономии, който освен да Ви стопли ще декорира чудесно всяка стена в елегантен и модерен стил.

Комфорт
Отоплителя за баня е създаден да разпръсква приятна топлина в банята само за няколко минути, да изсушава и поддържа кърпите топли, за да ви носи усещане за СПА. Нивото на температурата се контролира от прецизен дигитален термостат, който осигурява равномерно разпределение на топлината в банята, независимо от това къде е монтиран Windy. Отопление за баня, което допринася за Вашият комфорт.

Забравете за студените утрини с TEDAN Windy! С дневния и седмичен програматор вие имате възможност да настроите Windy спрямо вашата рутина и ежедневни навици, така че вашата баня да е винаги приятно топла, в желания момент.

Вграденото огледало е практично допълнение и чудесна декорация към интериора, която носи усещане за простор и функционалност. По време на душ имате възможност да се избавите от запотяването на огледалото, ако уреда отдава топлина.

Справете се със запрашаването, като редовно сваляте и миете филтъра за прах. По-този начин ще предпазите и най-чувствителните членове на вашето семейство от алергени.

Дизайн
Модерен и елегантен дизайн подходящ за съвременната баня. Изключително тънък с размери в дълбочина от само  11,2см., при монтаж на стена. Windy е с изключително лесен панел за управление със сензорен дисплей разположен на корпуса на отоплителя, с който можете много лесно да настроите температурата, да боравите със седмичния програматор, да проверите моментната температурата или просто да включите BOOST режима и да затоплите банята само за няколко минути.

В допълнение на красивия дизайн са и две закачалки за кърпи с алуминиев завършек, с които ще можете да изсушите кърпите си или да ги поддържате приятно топли.

Възможности
Богат на функции Windy ви помага да намалите консумацията на електроенергия. Имате възможност да зададете седмичен и дневен режим на работа, така че да имате топла баня в моментите, когато ви е необходима и да намалите излишното отопление на банята, когато не ви е нужно. Създайте график на работа спрямо вашето индивидуални предпочитания.

С вградения сензор за движение Windy става почти автономен. Когато засече движение в помещението, той повишава  
топлината в банята и само 10 минути, след като отчете липса на присъствие преминава в ECO режим, който намалява с 3,5оC зададената предварително температура, което значително увеличава енергоефективността на уреда и намалява сметките за ток.  

Функцията отворен прозорец предотвратява излишната загуба на енергия, като засича необичайна загуба на топлина и спира подгряването на уреда, докато притока на студен въздух не спре.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Windy e със защита IP24, което го прави идеален за монтаж в баня и мокри помещение.
Можете да сте спокойни в инвестицията си с гаранция от 9 години и сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от уреда си се уверете, че ще бъде извършен от квалифицирано лице. В комплекта на Windy ще получите KIT за монтаж.
Редовно правете профилактика на уреда и поддръжка на филтъра за прах.

Детайли
WINDY VISIO загрява помещението с помощта на вентилатор и идеален за бързо затопляне на помещението.

•  Eлектрически нагревател с мощност 1800 W
•  Специална конструкция от на материалите и WINDY не потъмнява с времето.
•  Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението.
•  Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление, прецизно управлява отоплителя с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 30% в сравнение със стандартните термостати.
•  Седмичен програматор
•  Миещ се филтър.
•  Сензор за движение.
•  Отложен старт.
•  Режим „BOOST“ – за бързо затопляне на помещението.
•  Термостатът е програмиран да не изсушава въздуха и да предпазва от   натрупването на мухъл
•  Програма за бързо изсушаване на хавлии.
•  Със стойка за кърпи.
•  Вградена защита срещу прегряване.
•  Безшумен и икономичен.
•  Стилен дизайн.
•  Лесен монтаж.
•  Функция против замръзване, която поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВиК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия.
•  Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения.
•  С щепсел в комплекта
Монтаж   вертикален
Максимална мощност W 1800
Тегло Kg 3.4
Височина mm 578
Ширина mm 318
Дълбочина mm 110
Ел. захранване V 220~230
Гаранция години 9