Отоплители за баня

Tedan

Електрически отоплител за баня TEDAN Quadro Visio

Код на продукта: Quadro Visio
до 11 кв.м. 1800 W Ш 29 / В 53 / Д11

Крайна цена с ДДС:

329.99 лв.
Цвят:  


9 години гаранция

Електрически отоплител за баня Quadro Visio, чрез иновативна технология, която допринася за уюта във Вашия дом. Уредът има специална конструкция на корпуса, която подобрява топлообмена. Компактният уред се окача директно на стената. Електронен термостат за прецизно управление и нагревател с мощност от 1800W. Бързозагряващ нагревателен елемент, който е с увеличена топлоотдаваща повърхност. За да се предотврати повреда на устройството по време на работа, отоплителя е защитен срещу пръски вода, чрез клас на защита IP24, а защитата от прегряване ще се погрижи за всичко останало относно вашата безопасност.
TEDAN Quadro Visio е ново поколение интелигентен отоплител за баня. Много тиха система за отопление, която осигурява топлинен комфорт само за няколко минути, като същевременно намалява енергийната консумация, при достигане на желаната температура.

Комфорт
Интелигентната система за управление на на Quadro Visio е на ваше разположение за отопление на банята. Достатъчно е да докоснете сензорния (тъчскрийн) панел за управление и да изберете желаната програма.

Насладете се на приятна и стабилна топлина в банята и топли кърпи по всяко време и във всеки сезон. Благодарение на интелигентния електронен термостат TEDAN Quadro Visio, гарантира топлинен комфорт и намаляване на енергийната консумацията.

Quadro Visio не е само отоплител за баня, той също така ви носи комфорт и усещане за уют. Благодарение на вградената стойката, придружена с две допълнителни куки, вие можете да се насладите на топли и сухи кърпи, през всеки сезон.

Вграденото огледало е още едно допълнение към вашето цялостно усещане. С него чувството за простор се увеличава, пространството се оползотворява и при работещ режим се намалява изпотяването му.

Отоплителя за баня ви помага да намалите праха в банята посредством миещ се филтър с вградена аларма, която ви напомня кога е настъпва време за почистване.

С тези възможности TEDAN Quadro Visio е предпочитано решение за всяка самостоятелна баня, апартамент или хотел.

Дизайн
Модерен дизайн, лесен тъчскрийн контрол и LED дисплей, характерни за Quadro Visio допринасят за интериорният завършек на всяка баня.

Quadro Visio е създаден с изключително тънкият дизайн от 11,2 см, при монтаж на стена, подходящ за всякакъв размер баня. Материалите от които е изработен не потъмняват с времето.

Стойката за кърпи е истински ценен аксесоар за всяка баня, с която можете да се наслаждавате на винаги топли и сухи кърпи.  

Възможности
Намалете консумацията на ток, без да жертвате вашия топлинен комфорт!

С богатите си функционалности Quadro Visio е създаден да ви осигури комфорт, през всеки сезон в годината.

Контролният тъчскрийн панел, вграден на предната страна на отоплителя, ви позволява по лесен начин да изберете различни температурни нива, да настроите седмичната програма, да проверите моментната температура или просто да активирате режима за бързо затопляне, като изберете BOOST функцията.

Панел за управление на Quadro Visio

Искате ли да се събудите сутрин и да се насладите на приятно топла баня, а във времето когато не сте у дома,  да сте намалили разхода за електричество? Всичко това е възможно благодарение на дневния и седмичен програматор. С него настройвате отоплителя, така че да работи с вашият ритъм на живот.

"BOOST" функцията за бързо затопляне, ще направи банята топла и приятна само за 15мин.

Функцията „отворен прозорец“ предотвратява излишна загуба на топлина, като засича приток на необичайно студен въздух и преустановява подгряването на въздуха, докато не се възстанови нормалната среда.

Функцията "против замръзване", поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия. Същевременно предотвратява образуването на мухъл.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Quadro Visio e със защита IP24, което го прави идеален за монтаж в баня и мокри помещение.
Можете да сте спокойни в инвестицията си с гаранция от 9 години и сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от уреда си се уверете, че ще бъде извършен от квалифицирано лице.
Редовно правете профилактика на уреда и поддръжка на филтъра за прах.

Детайли
Quadro Visio загрява помещението с помощта на вентилатор и идеален за бързо затопляне на помещението.
 
 • Eлектрически нагревател с мощност 1800 W
 • Специална конструкция на материалите и Quadro Visio не потъмнява с времето.
 • Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението.
 • Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление, прецизно управлява отоплителя с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 30% в сравнение със стандартните термостати.
 • Седмичен програматор
 • Миещ се филтър.
 • Огледало
 • Режим „BOOST“ – за бързо затопляне на помещението.
 • Отложен старт.
 • Термостатът е програмиран да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл.
 • Програма за бързо изсушаване на хавлии.
 • Със стойка за кърпи с 4 кукички.
 • Вградена защита срещу прегряване.
 • Безшумен и икономичен.
 • Стилен дизайн.
 • Лесен монтаж.
 • Функция против замръзване, която поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия.
 • Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения.
 • С щепсел в комплекта.
Монтаж   вертикален
Максимална мощност W 1800
Тегло Kg 2.7
Височина mm 530
Ширина mm 290
Дълбочина mm 110
Ел. захранване V 220~230
Цвят   бял
Гаранция години 9