Електрически бойлери

Tedan

Електрически бойлер TEDAN Klassa INOX 80 литра, вертикален, неръждаем, 2 kW

Код на продукта: 120800001
80 литра 2000 W В 900мм / Д 419мм

Крайна цена с ДДС:

699.99 лв.


2kw сух нагревател12 години гаранция
 • Запазва водата чиста;
 • По-дълъг живот на нагревателите;
 • По-малко отделяне на варовик;
 • Смяна на нагревател, без източване на бойлера;
 • Продължава работа дори с един нагревател, в случай на нужда.
 • Лесен монтаж и профилактика;
 

TEDAN KlassA Inox е дългосрочно решение за всяко семейство, което е изправено пред предизвикателствата на варовитата вода, като със сухият си нагревател намалява нежеланите отлагания, повишава енергоефективността  и намалява консумацията на енергия.


Комфорт
Разчитайте на TEDAN KlassA Inox да ви доставя ежедневен комфорт и сигурност с богатия си обем от 80 литра, достатъчен да покрие нуждите на семейство от двама души.

Таблица с препоръчителен капацитет спрямо броя на домакинството.

TEDAN KlassA Inox съхранява водата чиста за ежедневните Ви битови нужди. Водосъдържателите  изработени от неръждаема стомана, задържат много по-малко вредни отлагания по стените си, отколкото други видове бойлери, което прави средата в съда по-малко податлива към развитие на бактерии.

За ползите от неръждаемата стомана прочетете тук.

Външният терморегулатор улеснява настройването на желаната температура, а светлинният индикатор отразява работата на уреда.

Дизайн
Стандартния бял цвят и формата на бойлера са подходящ за всяка баня. Управлението на уреда се осъществява посредством електромеханичен регулатор, с който можете лесно да определите степента и количеството на нагрятата вода. Термометъра на бойлера Ви помага да следите готовността му за доставяне на топла вода.

Неръждаемият материал на водосъдържателя го прави устойчив, при работа с всякакъв вид вода (мека/твърда). Това удължава живота на уреда значително. Неръждаемата стомана е неутрална, при контакт с вода и не променя нейният състав. 

80 литровия бойлер е създаден със сух нагревател с ниска повърхностна мощност, подходящ за райони с варовита вода, където натрупването на котлен камък е високо, а начина на работа на нагревателят го минимизира. С това енергоефективността на бойлера се запазва за по-дълго време и нуждата от честа профилактика намалява.

Не оставайте без топла вода, дори в случай на повреда на нагревателния елемент. TEDAN KlassA е създаден с два нагревателни елемента с мощност от по 1kW, което означава, че дори в случай на повреда на единият, другия продължава да работи. Замяната на дефектиралия се случи, без да се налага източване на бойлера.  

Карта на твърдостта на водата в България.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Всеки наш бойлер е придружен с възвратно изпускателен клапан, който осигурява допълнителна защита на уреда.
TEDAN KlassA Inox 80 носи допълнително спокойствие с гаранция от 12 години, през които можете да разчитате на нашата сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от вашият уред се уверете, че ще бъде монтиран от квалифицирано лице. Старайте се да правите регулярна профилактика.

Благодарение на сухият нагревател, в случай на нужда от подмяна на нагревателният елемент не е нужно да се прави източване на бойлера.

Ако не сте сигурни кой модел да изберете, не се колебайте да се посъветвате с нашите консултанти тук.

Детайли:
 • Сух нагревател с ниска повърхностна мощност, подходящ за райони с варовита вода, където натрупването на котлен камък е високо.
 • Вертикален монтаж
 • Водосъдържател от висококачествена въглеродна стомана с марка ЕN1.4401 с дебелина от 1,2 мм до 1,8 мм, изпитан на 12 Bar налягане.
 • Неръждаемата стомана, която влагаме в бойлерите Тедан е от доказани производители и с най-високо качество.
 • Термоизолация от безфреонов пенополиуретан с дебелина от 25 до 49 мм (произведенa от Bayer - Германия).
 • Термостат със защита против замръзване (произведен от Thermowatt – Италия) и максимална работна температура от 65°С.
 • Елипсовиден фланец за постигане на по-висока нaдеждност и сигурност на уреда.
 • Клас на защита на водонагревателя IP: X4.
 • Диаметър на тръбите (ВИК) 1/2”.
Монтаж   вертикален
Обем V 80
Максимална мощност W 2000
Време на загряване (минути, ΔТ=45°С) min ~ 175
Тегло Kg 24.5
Височина mm 900
Диаметър mm 419
Максимално работно налягане bar 6.00
Ел. захранване V 220~230
Гаранция години 12
EAN   -