Отоплители за баня

Tedan

Електрическа лира за баня TEDAN Noor 500W

Код на продукта: NOOR500
до 9 кв.м. 500 W Ш 50.5 / В 78 / Д 10

Крайна цена с ДДС:

339.99 лв.
Цвят:  
Електрическа лира за баня NOOR има хомогенно излъчване, чрез иновативна технология, която допринася за уюта във Вашия дом. Корпусът е изработен от алуминий, върху който е нанесено епоксидно покритие. Специална конструкция на корпуса, който подобрява топлообмена. Компактния уред се окача директно на стената. Електронен термостат за прецизно управление и нагревател с мощност от 500 W .
 
 • Изчистен дизайн;
 • Различни режими на програмиране за повече комфорт;
 • Спестява място;


TEDAN NOOR 500W е електрическа лира, която поддържа топлината на хавлиените кърпи и уюта на банята, през всеки сезон. Изработена от алуминий, тя е изключително лека и  защитена от влага и потъмняване. Вградения седмичен програматор допълва усещането за комфорт и разширява възможностите за намаляване на разходите.

 
Комфорт
Гарантирайте си постоянен източник на топлина в банята, през всеки сезон с  електрическа лира, без флуид TEDAN NOOR 500W. С множество функции за програмиране тя ви позволява да затоплите банята бързо или да изсушите кърпите за кратко време. Със седмичния програматор лирата се адаптира към вашият ритъм на живот и Ви осигурява винаги комфортна топлина в правилния момент. Тя разпределя топлината равномерно и не позволява изсушаване на въздух и предпазва от образуване на мухъл. Работи тихо, така че да не я чувате дори и в най-тихите моменти на денонощието. Пестете енергия и реализирате икономия, чрез богатото разнообразие от програми и функции на лирата за баня.


Дизайн
Класическия дизайн и малките размери на лирата я превръщат в удачното решение за малката баня. Различното разстояние  между ребрата на лирата улесняват поставянето на кърпи и използването на допълнителни аксесоари за сушенето им. NOOR осигурява функция за бързо сушене на кърпи, както и режим за сушене на бебешки дрехи, който ги предпазва от увреждане на тъканта.

Цифровият електронен термостат прецизно управлява отоплителя и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 30%, в сравнение със стандартните термостати.
Управлението на уреда е разположено в долния край на лирата с осигурен LED дисплей за по-лесно настройване и достъп.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Tedan NOOR 500W е с клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения. Клавиатурата на лирата може да бъде заключвана, така че да не променя настройките си в случай, че до нея имат достъп малки деца. С функцията против замръзване лирата NООR е предпочитано решение за вили и ваканционни жилища. 

Бъдете спокойни и в бъдеще с гаранцията от 9 години, през които можете да разчитате на нашата сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж

Лирата за баня NOOR се монтира лесно на стена, като е придружена и от щепсел за още по-голямо улеснение.За да получите най-доброто от вашият уред се уверете, че ще бъде монтиран от квалифицирано лице.

Ако не сте сигурни кой модел да изберете, не се колебайте да се посъветвате с нашите специалисти тук.

Детайли:
Бързозагряващ нагревателен елемент, който е с увеличена топлоотдаваща повърхност. За да се предотврати повреда на устройството по време на работа, отоплителя е защитен срещу пръски от вода, чрез клас на защита IP24, а защитата от прегряване ще се погрижи за всичко останало относно вашата безопасност.

NOOR загрява без вентилатор - идеален за страдащи от алергии и чувствителни към шум.
 
 • Eлектрически нагревател с мощност 500 W
 • Специална конструкция от алуминий, която не потъмнява с времето и подобрява топлообмена.
 • Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението.
 • Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление, прецизно управлява отоплителя с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 30% в сравнение със стандартните термостати.
 • Дневен и седмичен програматор
 • Термостатът е програмиран да не изсушава въздуха и да предпазва от натрупването на мухъл
 • Програма за бързо изсушаване на хавлии
 • Защита от деца ( заключване на клавиатурата )
 • Вградена защита срещу прегряване.
 • Безшумен и икономичен.
 • Стилен дизайн.
 • Лесен монтаж.
 • Функция против замръзване, която поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия.
 • Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения.
 • LED екран, поставен отпред за по-удобно управление
 • С щепсел в комплекта
Максимална мощност W 500
Термостат   електронен
Тегло Kg 2.9
Ширина mm 505
Височина mm 780
Дебелина mm 100
Цвят   бял
Гаранция години 9