Акумулиращи конвектори

Акумулиращ конвектор Tedan Evelyn WiFi 2000W

Код на продукта: EVELYN20
до 25кв.м. 2000 W Ш 86.4 / В 55.6 / Д 9.5

Крайна цена с ДДС:

599.99 лв.
Изчисляване на мощност за Акумулиращи отоплители

Най-новата технология за създаване на приятна топлина CERAMIC SUN, чрез електрическия акумулиращ отоплител Evelyn доставя топлина във всяка стая по много ефективен и пестящ място начин, като същевременно внася нов блясък и цвят със своя неповторим дизайн. Aкумулиращите отоплители с технологията CERAMIC SUN,  която оптимизира разпространението на топлина в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия. CERAMIC SUN означава пестене на енергия. С CERAMIC SUN технологията, акумулиращите ни отоплители достигат температурата в помещението много по-бързо и я поддържат по-дълго от стандартните отоплители и конвектори.
Tedan Evelyn WiFi 2000W е интелигентен акумулиращ конвектор, с различни режими на работа, за максимална енергийна икономия и възможност за отдалечено управление. Чудесно решение за отопление на дома, особено за семействата с малки деца,  с възможността за контрол на повърхностната температура.

Комфорт
Tedan Evelyn WiFi е интелигентен радиатор, който може да се управлява по всяко време и от всяко място, на което се намирате посредством специална апликация. Единствено трябва да разполагате с wi-fi връзка на мястото, където е инсталиран радиатора, а вие да имате смарт устройство с мобилни данни или wi-fi.

С апликацията имате възможност да управлявате повече от едно устройство (до 30), в една или няколко къщи.  Поканете и другите членове на семейството, за да могат и да настройват радиатора спрямо тяхното разбиране за комфорт.

Възможностите, които се откриват пред всеки притежател на TEDAN Evelyn не спират до тук. Контролирайте и управлявайте разходите си за отопление в жилището, което отдавате под наем от удобството на вашия дом. Включвайте от разстояние радиатора, преди да пристигнете във ваканционния си дом, за да ви посрещне достатъчно топъл и комфортен. Задавайте различни режими на работа, когато е необходимо.

За по-голяма гъвкавост Evelyn може да се управлява и ръчно, без помощта на апликацията.

За допълнителен комфорт и оптимизация на разходите Tedan Evelyn WiFi, има възможност да засича вашето присъствие или отсъствие от дома, чрез GPS с
система, като локализира къде се намира вашето смарт устройство. В моментите на отсъствие радиаторът сам ще понижи настроената температура.

Семействата с малки деца могат да са спокойни, че разполагат с възможност за контрол на мощността, за намаляване на повърхностната температура и избягване на нежелани опарвания, при досег с повърхността на уреда. Изберете намаляване на мощността със 70% или включете режим „грижа за бебето“ който, ще намали с 50% мощността на отоплителя. За допълнително спокойствие на родителите е предвидена функцията „заключване на клавиатурата“, която не позволява случайно променяне на настройките.

Нагласете различните режими на работа, така че да отговарят на вашето ежедневие и режим на живот. С дневния и седмичен програматор определете прецизно кога и каква температура да поддържа уреда. Използвайте Еко/ Нощен, за да поддържа по-ниски градуси или използвайте BOOSTза максимално бързо достигане до желаната температура.

Дизайн
Радиатор с керамично ядро.
Система базирана на използването на керамични блокове за висока термална инеррция вградена в алуминиев корпус.
TEDAN Evelyn е с модерен тънък дизайн, който няма да заеме излишно място и ще се впише идеално в съвременния интериор.

Възможности
Tedan Evelyn WiFi предоставя богати възможности на управление и намаляване на разходите за отопление.
Със седмичния програматор имате възможност да определите времето в което не сте у дома, за да не се поддържа излишно висока температура и да се консумира ненужна енергия.
С функцията „отворен прозорец“ Evelyn ще предотврати загубата на енергия, ако засече рязко спадане на температурата.

Сигурност
Сигурността е наш основен приоритет. Tedan Evelyn WiFi e със защита IP24, Class 2.
Можете да сте спокойни в инвестицията си с гаранция от 9 години и сервизна мрежа в цялата страна.

Монтаж и профилактика
За да получите най-доброто от уреда си се уверете, че ще бъде извършен от квалифицирано лице.

Детайли

Най-новата технология за създаване на приятна топлина CERAMIC SUN, чрез електрическия акумулиращ отоплител Evelyn доставя топлина във всяка стая по много ефективен и пестящ място начин, като същевременно внася нов блясък и цвят със своя неповторим дизайн. Aкумулиращите отоплители са с технологията CERAMIC SUN, която оптимизира разпространението на топлина в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия. CERAMIC SUN  означава пестене на енергия. 

С CERAMIC SUN  технологията, акумулиращите ни отоплители достигат температурата в помещението много по-бързо и я поддържат по-дълго от стандартните отоплители и конвектори. Осигурява много бавно понижение на температурата в помещението. Намалява  влажността на въздуха в помещението. CERAMIC SUN  технологията, която увеличава излъчването за по-добър комфорт. С технологията на производство и контрол можем да дадем на плочите CERAMIC SUN  доживотна гаранция. В плочите CERAMIC SUN  няма добавени смоли, при обработката се използва само натиск и топлина. Изключително екологично чист и незаменим. CERAMIC SUN  технологията e термо-устойчив материал с най – висока плътност, който може да акумулира и задържа топлина за продължително време.

Материалът е изработен от 92% керамика и 8% алуминий. При производството му суровините преминават през различни процеси на обработка и след това се поставят в отливки и притискат от 1 тона. На следващия етап се изпича при температура от 800 до 1200 градуса за шест часа. След изпичането детайлът става стабилен, хомогенен и с най-висока възможна плътност. Aкумулиращите отоплители са с технологията CERAMIC SUN оптимизират достигането на зададената температура в помещението. По този начин се избягва прегряване и се намалява крайното потребление на консумацията на енергия.

EVELYN загрява без вентилатор - идеален за страдащи от алергии и чувствителни към шум.
 • Акумулиращите плочи, която намаляват с до 35% разходите за отопление в сравнение със стандартните отоплители;
 • Електрически нагревател 2000W;
 • Специална конструкция от алуминий, която не потъмнява с времето и подобрява топлообмена;
 • Равномерно разпределя топлината във въздуха, който осигурява комфорт в помещението;
 • Цифровият електронен термостат с дигитален панел за управление, прецизно управлява конвектора с точност до ± 0,1°С и осигурява не само постоянна температура в помещението, но и намалява енергийните разходи с до 30% в сравнение със стандартните термостати;
 • Wi-fi отдалечен контрол за управление;
 • Дневен и седмичен програматор;
 • Вградена защита срещу прегряване;
 • Безшумен и икономичен;
 • Стилен дизайн;
 • Лесен монтаж;
 • Функция против замръзване, която поддържа температура от 5°С и предпазва от замръзване ВИК инсталации, бойлери и др. с минимален разход на енергия;
 • Клас на влагоустойчивост IP24 подходящ за отопление на бани и влажни помещения;
 • LED екран, поставен отгоре;
 • Заключваща система за предпазване на уреда от случаен демонтаж;
 • С щепсел в комплекта;
Максимална мощност W 2000
Термостат   електронен
Отопляема площ кв.м. до 25
Тегло kg 16.8
Височина mm 556
Ширина mm 864
Дълбочина mm 95
Монтаж   стенен
IP24   да
Гаранция години 9
EAN    

Отопляемата площ е ориентировъчна и зависи от изложението и изолацията на жилището, както и от вида строителство. В случая е дадена при стандартна височина от 2,60м.